måndag 27 april 2009

Fotbollsmatcher i Lilla VM


Vi har spelat två fotbollsmatcher.
Dom andra lagen spelad bra. Vi har förlorat båda matcherna men vi gjorde vårt bästa.
Amina

Nationella prov

När vi började med nationella proven kändes det lite pirrigt i magen men efter några prov kändes det inte längre för proven var enkla. Det var några som var svåra men de flesta var enkela och det skulle vara bra om det fortsätter att vara enkelt. De flesta prov hade vi med Cecilia.
Ali

Bussturen under trafikveckan


Vi har åkt ett busstur. Vi fick lära oss fakta om bussar och se bussen tvättas. Vi fick känna hur tungt det är för en buss att stanna.
När bussen tvättades luktade det illa. Jätte illa! Det luktade ägg. Eftersom vår buss var gammal så kom det droppar in i bussen. Bara på de bakersta platserna.
De berättade att en buss är dyrare än man tror.
Vid en busshållplats finns det mark där får man inte får stå. Då kan man bli påkörd. t.ex att busschauffören inte ser strecken där trottoaren är. Den prickiga marken är där bussen kommer att stanna så man vet det.

Raziye

onsdag 22 april 2009

Sprutan

I tisdags tog vi stelkrampsprutan.
Det gjorde inte ont.
Syster kollade vår syn, längd, vikt och rygg. Du måste undra vad hon gjorde med vår rygg. Hon kollade om våra ryggar var raka. Vi fick böja oss fram och sen kände Minoo om våra ryggar var lika på båda sidorna av ryggraden. Det känns lite i armen i dag efter sprutan.
Abdirahman